Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu).

Site-ul AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu) este operat de societatea AMENAJARI SI DOTARI HORECA SRL, cu sediul in Traian Vuia 62, Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3079/2011.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu) si a tertilor cu care AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar AD Horeca - pentru gatit, masa si servire (adhoreca.eu) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Noutati

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
Viziteaza magazinul Ad-horeca pe ShopMania Jingle

okazii.ro

  

  

Marturiile clientilor

 

Blaturile din polietilena sunt foarte usor de folosit. Recomand!

Liana

Vezi mai multe marturii